Toybelle.com

Jucarie – Tabel de recompense comportamentale

Disponibilitate: Stoc epuizat
Marca:
Cod Produs: 6943478048409

Descriere

Jucarie – Tabel de recompense comportamentale

Aceasta diagrama ajuta copilul sa-si organizeze treburile casnice intr-un singur loc si ii va placea sa vada o reprezentare vizuala a muncii lor. Aceasta diagrama de obiceiuri vine cu o geanta agatata care poate fi plasata pe tabla pentru depozitarea comoda a tuturor cartilor de sarcini si autocolante.

Partea din fata din lemn ii permite copilului sa isi stabileasca planurile zilnice sau saptamanale si ajuta la formarea obiceiurilor, in timp ce tabla din spate ii permite sa planifice luna si anul, promovand abilitatile de gestionare a timpului.

Alegeti dintr-o varietate de treburi, cum ar fi temele, ingrijirea animalelor de companie, periajul dintilor si multe altele, sau personalizati tabelul adaugand treburile si sarcinile unice ale copilului dvs.

Copiii isi pot crea propriile sarcini cu 10 autocolante goale reutilizabile, raman motivati cu 50 de autocolante de recompensa si isi pot urmari starile de spirit folosind 5 autocolante emotionale pentru o experienta completa si personalizata.

Cu functionalitate magnetica, copilul tau poate plasa fara efort toate autocolantele pe tabla, facandu-l o experienta distractiva si interactiva. In plus, tabla alba si stiloul le permit copiilor sa-si noteze obiectivele, planurile sau programele, insufland obiceiuri pozitive de planificare.

Foloseste autocolante colorate si sarcini personalizate pentru a-ti implica copilul in responsabilitatile sale. Sarbatoriti fiecare realizare cu autocolante cu recompensa si nu uitati sa le urmariti starea de spirit zilnica. Transforma sarcinile intr-o aventura interesanta!

AVERTISMENT: A se utiliza sub directa supraveghere a unui adult

Brand : Hape

Informații suplimentare

Varsta

3-6 ani, 6-9 ani, 9 ani+

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Cos de cumpărături închide