Toybelle.com

Toybelle Logo

Livrarea comenzilor

Vă mulțumim că ați ales Toybelle.com! Ne dorim ca procesul de livrare și retur să fie cât mai simplu și mai eficient pentru dumneavoastră, motiv pentru care am pregătit mai multe opțiuni de livrare.

Puteți alege serviciul DPD Curier, care va livra comanda dumneavoastră în 2-3 zile lucrătoare, iar costul livrării va fi calculat în funcție de valoarea comenzii. Pentru comenzile cu o valoare între 0 RON și 250 RON, costul livrării este de 16 RON. În schimb, comenzile cu o valoare de 251 RON sau mai mult vor beneficia de livrare gratuită. De asemenea, vă puteți alege opțiunea SameDay EasyBox, care va livra comanda dumneavoastră la EasyBox-ul cel mai apropiat de locația dumneavoastră. Costul livrării este de 15 RON pentru comenzile cu o valoare între 0 RON și 250 RON, iar comenzile cu o valoare de 251 RON sau mai mult beneficiază de livrare gratuită.

Conditii generale privind returul produselor

Pentru a ne asigura că procesul de retur se desfășoară fără probleme, vă rugăm să respectați condițiile noastre generale de retur.

  • Produsele pe care doriți să le returnați trebuie să fie în aceeași stare în care le-ați primit, cu etichetele inițiale intacte și ambalate corespunzător pentru a evita deteriorarea acestora în timpul transportului.
  • Produsul trebuie să fie însoțit de toate accesoriile cu care a fost livrat.
  • Dacă ați cumpărat mai multe produse de același fel și doriți să le returnați pe toate, asigurați-vă că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.
  • Nu se acceptă produsele care prezintă urme de uzură sau folosire, zgârieturi, ciobituri, lovituri sau șocuri mecanice/electrice, precum și produsele cărora le lipsesc accesorii.
  • De asemenea, nu se acceptă coletele de retur care conțin produse diferite față de cele din formularul completat sau care sunt deteriorate din cauza unei ambalări necorespunzătoare.
  • Notificarea pentru returnarea produselor trebuie făcută în decurs de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Costul transportului pentru retur va fi suportat de către client, cu excepția cazurilor în care produsul are defecte de fabricație sau a fost expediat greșit, caz în care costul transportului va fi suportat de noi în totalitate.

Rambursarea contravalorii returului, din care se va reține costul de retur, se va face în cel mult 14 zile calendaristice de la primirea returului, într-un cont bancar furnizat de către dumneavoastră.

Cos de cumpărături închide