Toybelle.com

Toybelle Logo

Castanieta vulpita, Djeco

Disponibilitate: Stoc epuizat
Marca:
Cod Produs: 3070900060302

28,00 lei

Stoc epuizat

Descriere

Castanieta vulpita Clap-clap! Sunete și distracție cu castanieta Djeco! Din colecția de instrumente muzicale Animamabo by Djeco.

Descoperiti minunata castanieta vulpita din colectia Animamabo by Djeco, un instrument muzical plin de culoare si veselie, perfect pentru cei mici!

Djeco, cunoscut pentru jucariile sale creative si educative, aduce magia muzicii in mainile copiilor prin aceasta castanieta atragatoare.

Designul vibrant, inspirat de o simpatica vulpita, va captiva instant imaginatia copiilor, incurajandu-i sa exploreze sunetele si ritmurile muzicale.

Aceasta castanieta nu este doar un instrument muzical, ci si o ocazie pentru copii de a-si dezvolta coordonarea mana-ochi si sensul ritmului, intr-un mod distractiv si interactiv.

Fabricata din materiale de inalta calitate, castanieta Djeco este rezistenta si sigura pentru mainile mici, garantand ore intregi de distractie si joc.

Parte a colectiei Animamabo by Djeco, aceasta castanieta se alatura unei serii de instrumente muzicale concepute pentru a stimula curiozitatea si creativitatea copiilor.

Fiecare instrument din aceasta colectie este creat cu grija, avand in vedere nevoile de dezvoltare ale copiilor, facand din muzica o parte esentiala a jocului si invatarii.

Invitati-va copilul intr-o lume plina de muzica si imaginatie cu castanieta vulpita Djeco.

Este momentul perfect pentru a incuraja pasiunea pentru muzica si pentru a introduce concepte muzicale de baza intr-un mod accesibil si extrem de placut.

Achizitionand aceasta castanieta, veti oferi nu doar un instrument, ci o poarta catre explorarea creativitatii si a exprimarii personale prin muzica.

Ideala pentru cadouri, aceasta castanieta colorata si educativa este un must-have pentru orice copil dornic sa descopere bucuria muzicii.

Dimensiune produs: 6 x 4 cm.

Varsta recomandata: + 3 ani.

Confectionata din lemn. Conform reglementarilor EN71&ASTM.

AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub directa supraveghere a unui adult.

Producator: Djeco, Franta

 

Informații suplimentare

Greutate 0,1 kg
Dimensiuni 6 × 4 × 4 cm
Varsta

3-6 ani, 6-9 ani

Cos de cumpărături închide