Toybelle.com

Toybelle Logo

Cuburi de construit eco-friendly – Masina de politie cu bariera

Disponibilitate: Stoc epuizat
Marca:
Cod Produs: 8716433976349

40,00 lei

Stoc epuizat

Descriere

Cuburi de construit eco-friendly – Masina de politie cu bariera – Descopera emotia si creativitatea cu noul set de construit “Masina de politie cu bariera” de la BiOBUDDi!

Cu o combinatie perfecta intre distractie si invatare, joaca si constructia cu BiOBUDDI devin captivante pentru cei mici si cei mari.

Setul de jucarii BiOBUDDi inspira imaginatia si dezvolta abilitatile timpurii de constructie si joc de rol

Fiecare piesa din acest set este special conceputa pentru siguranta si confort, asigurand ca mainile mici ale copiilor sunt protejate.

Construirea propriei masini de politie devine o experienta plina de distractie si educatie. In timp ce copiii se bucura de joaca, ei invata noi concepte si dezvolta abilitati importante.

Seturile de cuburi BiOBUDDi sunt mai mult decat simple jucarii, ele devin instrumente de invatare si dezvoltare.

Cu fiecare model usor de construit, copiii isi imbunatatesc capacitatile cognitive si coordonarea mana-ochi. Astfel, acestia invata si se dezvolta intr-un mod distractiv si interactiv.

Alege BiOBUDDI pentru a sprijini dezvoltarea copilului tau si pentru a-i oferi ore intregi de distractie creativa.

Acest set de cuburi  Masina de politie cu bariera este doar inceputul aventurii lor cu BiOBUDDi . Fa parte din aceasta experienta educationala captivanta, potrivita pentru toata familia!

Continut: Instructiuni pentru constructia masinii de politie cu bariera, 141 de blocuri de construit.

De ce este BiOBUDDi ecologic? Jucariile si blocurile organice BiOBUDDi sunt fabricate din trestia de zahar si sunt produse in Olanda.

Blocurile colorate se incadreaza in experientele copiilor si nu sunt doar prietenoase cu mediul, ci si reciclabile si prietenoase cu copiii.

Intregul proces de productie de la A la Z este neutru din punct de vedere al emisiilor de CO2. Jucariile au fost testate extensiv si indeplinesc toate conditiile.

Blocurile de jucarie pot fi combinate cu blocuri de la alte branduri cunoscute

Varsta recomandata: +4 ani.

Confectionat:  trestie de zahar

Ambalajul este 100% reciclabil

AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Se recomanda supravegherea copilului de catre un adult in timpul jocului.

Producator: BiOBUDDi – Olanda

Informații suplimentare

Greutate 1 kg
Dimensiuni 11,2 × 3,70 × 13,90 cm
Varsta

3-6 ani, 6-9 ani, 9 ani+

Cos de cumpărături închide