Toybelle.com

Toybelle Logo

Inaltator auto Luuk, Negru, Lionelo

Disponibilitate: Stoc epuizat
Marca:
Cod Produs: 5902581653093

195,48 lei

Stoc epuizat

Descriere

Inaltator auto Luuk, Negru, Lionelo. Inaltatorul Luuk este destinat copiilor ce se incadreaza in categoria de greutate 15- 36 kg.

Acesta poate fi instalat rapid si usor in orice masina echipata cu centuri de siguranta in 3 puncte.

Constructie durabila si usoara ce asigura siguranta si confort. Curea speciala dotata cu o catarama pentru plasarea corecta a centurilor de siguranta in 3 puncte.

De asemenea, husa acestui inaltator pentru copii Luuk este detasabila si poate fi spalata in masina de spalat la temperaturi de pana la 30°C, astfel incat sa puteti mentine inaltatorul mereu curat si igienic pentru micutul dumneavoastra.

Cu acest inaltator auto Luuk de la Lionelo, puteti calatori in siguranta si confort alaturi de copilul dumneavoastra, stiind ca acesta beneficiaza de o solutie de siguranta de calitate

Inaltatorul auto a fost testat in cele mai stricte conditii de siguranta efectuate de laboratoarele europene.

Luuk este destinat instalarii cu fata in sensul de mers si este dotat cu manere laterale pentru o calatorie linistita si relaxanta.

Inaltatorul a fost captusit cu spuma ce asigura o izolare termica excelenta si confort. A fost realizat in conformitate cu standardul european de securitate ECER44/04

Grupele de varsta 2-3

Greutate: 1.2 Kg.

Dimensiuni: 42 x 35 x 18 cm.

Culoare: Negru .

Garantie: 2 ani.

Producator: Lionelo.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg
Dimensiuni 42 × 35 × 18 cm
Varsta

1-3 ani

Cos de cumpărături închide