Toybelle.com

Toybelle Logo

Joc de logica, Mastermind, Woodyland

Disponibilitate: Stoc epuizat
Marca:
Cod Produs: 8591864909162

70,00 lei

Stoc epuizat

Categorii: ,

Descriere

Joc de logica, Mastermind, Woodyland. Bucurati-va de provocarea logica cu Mastermind Woodyland, un joc captivant de dezvoltare a abilitatilor cognitive si de stimulare a gandirii critice.

Acest joc ingenios combina distractia cu educatia, oferind copiilor oportunitatea de a-si pune la incercare abilitatile logice si creativitatea intr-un mediu captivant.

Mastermind Woodyland nu este doar un simplu joc, ci si un instrument educativ eficient.

Prin rezolvarea diverselor provocari logice, copiii isi imbunatatesc abilitatile cognitive, precum logica, rationamentul si concentrarea.

Aceasta experienta interactiva contribuie, de asemenea, la dezvoltarea abilitatilor sociale, incurajand colaborarea si competitia intr-un mod sanatos.

Reguli de joc:

La inceputul jocului, primul jucator plaseaza in secret orice combinatie de patru ace colorate intr-o parte ascunsa sub tabla de joc.

Al doilea jucator incearca sa ghiceasca aceasta combinatie prin crearea unei combinatii de patru pini unul dupa altul, in randuri individuale de pe tabla de joc.

Primul jucator evalueaza fiecare dintre incercarile sale folosind mici pini de evaluare dupa cum urmeaza: atribuie cate un pin negru pentru fiecare bucata pe care jucatorul ghicitor a plasat-o in culoarea corecta; pentru fiecare bucata pe care jucatorul care a ghicit a plasat-o in culoarea corecta, dar in locul gresit, el atribuie o bucata alba.

Jocul se incheie cand ghicitorul ghiceste combinatia (incercarea castigatoare este, prin urmare, evaluata de numarul complet de cepuri negre).

Jucatorii schimba apoi rolurile si jocul continua. Castigatorul este jucatorul care a avut nevoie de mai putine incercari de ghicire.

Dimensiuni: 31 x 17 x 2,8 cm

Varsta recomandata: 3 ani+

AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani. Contine piese mici – risc de inghitire si sufocare. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.

Brand: Woodyland – Cehia

Informații suplimentare

Greutate 0,430 kg
Dimensiuni 31 × 17 × 2,8 cm
Varsta

3-6 ani

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Cos de cumpărături închide