Toybelle.com

Toybelle Logo

Joc de pictat – broasca testoasa – Egmont Toys

Disponibilitate: Stoc epuizat
Cod Produs: 5420023040701

73,00 lei

Stoc epuizat

Categorii: ,

Descriere

Joc de pictat o broscuță țestoasă simpatică din lemn. Jocul de pictat o broscuță țestoasă simpatică din lemn este un produs creativ și distractiv pentru copii.

Această jucărie mobilă din lemn natural este realizată cu atenție la detalii, având capul și coada articulate, ceea ce permite copiilor să își creeze propriile poziții și să exploreze mișcarea.

Setul include, de asemenea, 6 tuburi de acuarelă și 2 pensule, oferindu-le celor mici tot ceea ce au nevoie pentru a-și dezvolta abilitățile artistice.

Prin intermediul acestui joc, copiii pot exersa creativitatea și imaginația, iar pictarea broscuței țestoasă devine o experiență captivantă și plină de culoare.

Materialul din lemn adaugă o notă de autenticitate și durabilitate produsului, făcându-l potrivit pentru utilizare pe termen lung.

Jocul de pictat o broscuță țestoasă simpatică din lemn este o alegere minunată pentru copiii care iubesc arta și doresc să se bucure de ore nelimitate de creație.

Dimensiune broscuță 16x12x5 cm.

Confecționat din materiale non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM.

Vârsta recomandată: +3 ani.

AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani, conține piese mici, pericol de sufocare. A se utiliza sub directa supraveghere a unui adult.

Producător: Egmont toys, Belgia

Informații suplimentare

Greutate 0,5 kg
Dimensiuni 19 cm
Varsta

3-6 ani, 6-9 ani, 9 ani+

Cos de cumpărături închide