Toybelle.com

Toybelle Logo

Joc montessori pentru motricitate fina – Labirint

Disponibilitate: Stoc epuizat
Cod Produs: 4020972072306

70,00 lei

Stoc epuizat

Descriere

Joc Labirint pentru motricitate fina – Montessori .Descopera fascinanta lume a jocului de labirint Montessori, special creat pentru a sprijini dezvoltarea motricitatii fine si a intelegerii culorilor la copii.

Aceasta placuta educativa din lemn laminat stabil reprezinta un instrument ideal pentru cultivarea abilitatilor motorii si cognitive intr-un mod interactiv si distractiv.

Jocul labirint ofera copiilor o provocare captivanta – aceea de a ghida bilele colorate printr-un labirint complex.

Aceasta activitate solicitanta ii ajuta sa-si dezvolte coordonarea ochi-mana si sa-si exerseze abilitatile vizuale si motorii intr-un mod practic.

Prin manipularea bilelor prin labirint, copiii isi imbunatatesc dexteritatea si precizia miscarilor mainilor, contribuind astfel la dezvoltarea unei motricitati fine avansate.

Un aspect esential al acestui joc este invatarea culorilor. Fiecare bila are o nuanta distincta, iar copiii trebuie sa le ghideze spre destinatia corecta in functie de culoare.

Astfel, jocul nu doar ii provoaca pe cei mici din punct de vedere fizic, ci stimuleaza si dezvoltarea capacitatilor lor de recunoastere si discriminare a culorilor.

Prin intermediul acestui joc Montessori, invatarea devine o experienta captivanta si interactiva.

Materialele de calitate si designul atent lucrat asigura durabilitatea si siguranta in utilizare.

Copiii vor descoperi bucuria succesului pe masura ce devin din ce in ce mai priceputi in ghidarea bilelor prin labirint si vor dobandi incredere in abilitatile lor.

Jocul de labirint Montessori pentru motricitate fina este o modalitate excelenta de a sprijini dezvoltarea abilitatilor motorii fine si a perceptiei culorilor la copii.

Prin implicarea activa in aceasta activitate distractiva si educationala, cei mici vor progresa in mod armonios, pregatindu-se pentru provocarile viitoare.

Alege acest joc inovator pentru a oferi copiilor oportunitatea de a invata si creste intr-un mod optimizat si captivant.

  • Dimensiune: aprox: 29 x 29 x 7 cm
  • Material: lemn

AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se utiliza sub directa supraveghere a unui adult.

Brand: Legler – Small Foot

Informații suplimentare

Greutate 0,68 kg
Dimensiuni 29 × 29 × 7 cm
Varsta

3-6 ani

Cos de cumpărături închide