Toybelle.com

Toybelle Logo

Set 24 creioane colorate, Djeco

Disponibilitate: Stoc epuizat
Marca:
Cod Produs: 3070900097544

81,00 lei

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Set 24 creioane colorate, Djeco. Un set cu 24 de creioane acuarela. Desenati, colorati, apoi adaugati cativa stropi de apa si intindeti cu pensula pentru a amesteca culorile si a crea efecte uluitoare.

Acest set de 24 de creioane acuarela este o alegere perfecta pentru artistii de toate varstele si nivelurile de experienta.

Cu ajutorul acestor instrumente de calitate superioara, puteti da viata ideilor voastre creative intr-un mod uimitor.

Creioanele acuarela din acest set sunt concepute pentru a va oferi o experienta artistica plina de culoare si versatilitate.

Fie ca sunteti un artist amator pasionat sau un profesionist in cautarea instrumentelor ideale pentru creatia voastra, aceste creioane acuarela va vor impresiona cu siguranta.

Mina lor moale si intens pigmentata permite o aplicare usoara a culorilor pe hartie, iar rezultatele sunt intotdeauna uluitoare.

Culorile vibrante si vii aduc viata oricarui proiect artistic, iar cu putina apa si o pensula, puteti crea efecte de amestecare si umbrire uimitoare.

In concluzie, setul de 24 de creioane acuarela este alegerea perfecta pentru oricine doreste sa se bucure de o experienta artistica plina de culoare, versatilitate si calitate.

Aceste instrumente de desen va vor inspira sa explorati lumea artei si sa creati lucrari remarcabile, fie ca sunteti un incepator entuziast sau un artist experimentat.

Datorita acestui set, puteti da frau liber creativitatii voastre si sa obtineti rezultate uimitoare in fiecare proiect artistic.

Mina moale, intens pigmentata. Materiale de calitate pentru arte plastice.

Varsta recomandata: +6 ani.

Confectionate din lemn certificat FSC®.

 

Informații suplimentare

Greutate 0,3 kg
Dimensiuni 20,5 × 19,5 × 4 cm
Varsta

6-9 ani, 9 ani+

Cos de cumpărături închide