Toybelle.com

Toybelle Logo

Set de constructie din plastic reciclat – 8in1 -Clicformers

Disponibilitate: Stoc epuizat
Marca:
Cod Produs: 5425002305574

135,00 lei

Stoc epuizat

Descriere

Set de constructie din plastic reciclat – 8in1-160 de piese -Clicformers – Set Clicformers cu 160 de piese cu ajutorul cărora poți construi unul din cele 8 modele detaliate în set, sau orice alte forme dorești.

Proiectate și dezvoltate de specialiști de la „Magformers” – liderul global în domeniul jocului de construit cu magnet, și „Clics” – marcă de jucării cu renume în Belgia, Clicformers înseamnă mai mult decât o simplă jucărie.

Sub sloganul „Let’s Click & Play”, Clicformers reunește piese și accesorii pentru construit, dezvoltând îndemânarea, creativitatea și imaginația.

Clicformers este o jucărie de construcție pentru fiecare copil, un mod inedit de a îmbina piesele, garantând pentru calitate și diversitate.

Utilizând patru metode de combinație unice – CLICK, STACK, FOLD, HOOK, Clicformers permite copiilor să creeze aproape orice își imaginează.

Clicformers oferă piese de bază simple, cu un nivel ridicat de aplicabilitate și diverse accesorii care aduc un plus de distracție. Culorile asortate ale acestor componente ajută la creșterea simțul estetic al copiilor.

Vârsta recomandată: +4 ani.

Piesele și ambalajul sunt confecționate din plastic reciclat, fiind un produs sustenabil.

AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.

Producător: Clics toys, Belgia

Informații suplimentare

Greutate 1 kg
Dimensiuni 20 × 20 × 20 cm
Varsta

3-6 ani, 6-9 ani

Cos de cumpărături închide