Toybelle.com

Toybelle Logo

Set de construit Clicformers cu 79 piese – Animale prietenoase,

Disponibilitate: Stoc epuizat
Marca:
Cod Produs: 8809465535742

157,00 lei

Stoc epuizat

Descriere

Set de construit cu 79 de piese (albe și negre), de diferte forme și mărimi, cu ajutorul cărora poți să creezi modele de animale, și nu numai!

Proiectate și dezvoltate de specialiști de la „Magformers” – liderul global în domeniul jocului de construit cu magnet, și „Clics” – marcă de jucării cu renume în Belgia, Clicformers înseamnă mai mult decât o simplă jucărie.

Sub sloganul „Let’s Click & Play”, Clicformers reunește piese și accesorii pentru construit, dezvoltând îndemânarea, creativitatea și imaginația. Clicformers este un set de construit pentru fiecare copil, un mod inedit de a îmbina piesele, garantând pentru calitate și diversitate.

Utilizând patru metode de combinație unice – CLICK, STACK, FOLD, HOOK, Clicformers permite copiilor să creeze aproape orice își imaginează.

Clicformers oferă piese de bază simple, cu un nivel ridicat de aplicabilitate și diverse accesorii care aduc un plus de distracție. Culorile asortate ale acestor componente ajută la creșterea simțul estetic al copiilor.

Vârsta recomandată: +4 ani.

AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.

Producător: Clics toys, Belgia.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg
Dimensiuni 30 cm
Varsta

3-6 ani, 6-9 ani, 9 ani+

Cos de cumpărături închide